Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Frakt, bytte og retur

FRAKT

Vi har fast frakt på 49 kr, men handler du for over 1000 kr får du fri frakt.

Du er også velkommen til å hente varene i butikken når du har mottatt ordrebekreftelse på mail om du skulle ønske det. Da velger du bare "hentes på Engler & pirater" i kassa.

Vi gjør alltid vårt beste for at du skal få ditt produkt raskt og sender ut pakkene fra Engler og pirater så fort som mulig, normalt samme dag eller dagen etter at ordren er godkjent.

 

ANGREFRIST/RETURRETT

Som kunde i vår nettbutikk har du alminnelige rettigheter ved kjøp og retur av varer. Altså 14 dagers angrefrist jf. angrefristlovenvedrørende netthandel og postordre. Retur av varer skal foretas i originalemballasjen, ha alle lapper/tags på og varen må ikke være brukt eller ødelagt. 

 

RETUR

 Opprett fraktlapp

- Gå inn på https://retur.bring.no/?q=3145returengler for å opprette fraktlapp.
- Skriv ut fraktlappen
- Returfrakt tilbake til deg er gratis ved bytte av størrelse 
- Vi trekker 79,- for returfrakt ved retur/angre kjøp (om du oppretter fraktlapp via oss)

Pakk varene forsvarlig inn i egnet emballasje.
- Sørg for at alle merkelapper/tags er på produktet.
- Husk å legge med enten angreskjemaet eller en lapp der det tydelig fremkommer hvem returen er fra og gjerne ordrenr, så vi får registrert returen på rett person
- Lever inn på nærmeste Post i butikk.

Du kan selvsagt sende varene til oss på annen måte eller levere de i vår butikk på Tjøme om du heller ønsker det. Dersom du ønsker å sende returen din på en annen måte enn med vår returlapp må du selv dekke denne kostanden.

Vår adresse er:

Engler og pirater

Vestveien 644

3145 Tjøme

Tlf 33697500

 

VARER SOM KOMMER I RETUR TIL OSS NÅR MOTTAKER IKKE HAR HENTET DEN

Hvis du som kunde ikke henter pakken din på postkontoret vil Posten sende den i retur til oss. Dette tar gjerne lang tid, fordi den ligger hos Posten i minst 14 dager før den returneres. Når den kommer i retur til oss - kommer den sammen med en faktura på minst 100 kr for Postens returfrakt. Denne kostnaden vil bli viderebelastet kunden. Vi belaster med andre ord ikke våre faktiske kostnader med returbehandlingen eller det faktum at varene har vært borte i 1 måned, henting på Posten e.l., men ser oss nødt til å viderebelaste de direkte kostnadene vi får fra eksterne parter i slike tilfeller.

Skulle du ha spørsmål er du velkommen til å ringe oss på tlf 33 69 75 00 eller sende en mail til line@englerogpirater.no 

Velkommen til en hyggelig handel!