Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Forsendelse og retur

Vi har fast frakt på 49 kr, men handler du for over 500 kr får du fri frakt.

Du er også velkommen til å hente varene i butikken når du har mottatt ordrebekreftelse på mail om du skulle ønske det. Da velger du bare "hent i butikk" i kassa.

Vi gjør alltid vårt beste for at du skal få ditt produkt raskt og sender ut pakkene fra Engler og pirater så fort som mulig, normalt samme dag eller dagen etter at ordren er godkjent.

FAKTURALØSNING

I kassen vår kan du velge å betale med faktura. Da får du 14 dagers betalingsutsettelse helt gratis. Fakturaen sendes i egen mail når vi sender varene. Velger du å betale med kort vil beløpet belastes din konto når kjøpsreservasjonen gjøres. Altså når vi sender deg en ordrebekreftelse.

ANGREFRIST/RETURRETT

Som kunde i vår nettbutikk har du alminnelige rettigheter ved kjøp og retur av varer. Altså 14 dagers angrefrist jf. angrefristlovenvedrørende netthandel og postordre. Retur av varer skal foretas i originalemballasjen, og varen må ikke være brukt eller ødelagt. Gi oss en kort beskrivelse av hvorfor du angrer på kjøpet. Returporto betales av kunden.

VARER SOM KOMMER I RETUR TIL OSS NÅR MOTTAKER IKKE HAR HENTET DEN

Hvis du som kunde ikke henter pakken din på postkontoret vil Posten sende den i retur til oss. Dette tar gjerne lang tid, fordi den ligger hos Posten i minst 14 dager før den returneres. Når den kommer i retur til oss - kommer den sammen med en faktura på minst 100 kr for Postens returfrakt. Denne kostnaden vil bli viderebelastet kunden. Vi belaster med andre ord ikke våre faktiske kostnader med returbehandlingen eller det faktum at varene har vært borte i 1 måned, henting på Posten e.l., men ser oss nødt til å viderebelaste de direkte kostnadene vi får fra eksterne parter i slike tilfeller.

Skulle du ha spørsmål er du velkommen til å ringe oss på tlf 33 69 75 00 eller sende en mail til line@englerogpirater.no 

Velkommen til en hyggelig handel!